mandag 20. desember 2010

Takk for sist og en liten oppdatering

Jeg vil starte med å si takk for sist og refererer da selvsagt til medlemsfesten vi hadde i kantina. Det var en meget hyggelig kveld med mange morsomme sprell (flere og flere utover kvelden får jeg vel si hehe) og ikke minst mange innspill og idèer til prosjektet vårt. I tillegg er jo slike kvelder gyldne anledninger til å bli kjent på tvers av avdelinger og selv ble jeg bedre kjent med flere av dere. Det synes jeg var kjempehyggelig! Faktisk så hyggelig at vi jo helt glemte å ta bilder - sorry...


Når det gjelder innspillene deres, var èn av tilbakemeldingene at vi ikke har vært flinke nok til å få ut informasjon om at det går an å bare betale enkeltbeløp til konto. Denne uken har vi derfor lagt ut informasjon (med bilde fra grunnstensnedleggingen på skoletomta) i alle sine hyller på Skattekvartalet og oppgitt kontonummeret til prosjektet. La oss håpe pengene strømmer innJ

I tillegg har vi, som dere sikkert har sett, fått lov å sette opp to myntbøsser i de to kassene i kantina  alle monner drar!

Vi fikk også innspill om å dra med flere kontorer i regionen. Dette er en tanke vi også har hatt ? og nå har vi planlagt ?oppstartsmøte? på tre av våre nabokontorer: Ski, Lillestrøm og Sandvika. Disse går vi gang med allerede til uken (uke 41), og vi har fått flere tilbakemeldinger om nysgjerrighet og entusiasme fra disse kontorene. Det blir veldig spennende å se hva slags respons vi får når vi kommer ut i periferien vi gleder oss og går i gang med høsten med FULL GLØD!

Som nevnt skal vi ha garasjesalg til inntekt for prosjektet helgen 17. + 18. oktober og det hele skal foregå ute hos "the Underlands"... Dersom dere har ski, sykler, barnevogner, kjelker, kjøkkenutstyr, treningsapparater, stilige lamper osv (som dere gjerne vil bli kvitt), så ta kontakt med Kirsten Underland på mail og avtal levering/henting (kirsten.underland@skatteetaten.no)
Jeg minner om at et nytt safariprogram ? for Meaningful Safari i påskeferien 2010 -  er lagt ut på nyabondo-hjørnet. For oss som har vært med en gang, så kan jeg love at det er en spennende og minnerik opplevelse, og ikke minst en øyeåpner i forhold til hvor heldige vi er her på vår lille hylle av verden. Jeg kan ikke understreke nok betydningen av å hjelpe de som er mindre heldig stilt enn oss selv, og på en slik tur får man virkelig oppleve dette på nært hold. Safariprogrammet kan også fås ved henvendelse til Kirsten (det var meningen å legge det ut på bloggen, men pga - forhåpentligvis midlertidige - tekniske problemer, så har vi ikke fått det helt til enda).
Til slutt og som vanlig vil jeg avslutte med en oppfordring til alle medlemmene om å gå ut og snakke varmt om prosjektet og hvor godt det føles å være med å gi.


Mvh Maria